Waterontharder Lubron Proline classic

  Waterontharder De waterontharder Proline Classic is speciaal ontwikkeld voor de grootkeukenbranche, waarin waterkwaliteit een belangrijke rol vervult en de opstellingsruimte doorgaans beperkt is. De Proline Classic is uitermate compact en kan daardoor gemakkelijk onder een standaard aan- of afvoertafel worden geplaatst. De Proline Classic kenmerkt zich verder door de unieke, eigentijds tijdgestuurde stuurklep.

Onderstel met geleiders

Dit is nodig voor de Combisteamer Uitgevoerd met 90 geteste kookprogramma’s, inclusief programma’s voor het regenereren op het bord of op de tray. Daarnaast de mogelijkheid om 99 automatische kookprogramma’s op te slaan, welke tot maximaal 9 stappen in te stellen zijn. Manuele bediening met drie instelmogelijkheden: 1- Convectie 30⁰C. tot 300 ⁰C. 2- Stoom

Combi Oven 1GN

Een prachtige combi oven met directe stoom optie. Uitgevoerd met 90 geteste kookprogramma’s, inclusief programma’s voor het regenereren op het bord of op de tray. Daarnaast de mogelijkheid om 99 automatische kookprogramma’s op te slaan, welke tot maximaal 9 stappen in te stellen zijn. Manuele bediening met drie instelmogelijkheden: 1- Convectie 30⁰C. tot 300 ⁰C.

Go to Top